Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампа на инжекциона!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампа на инжекциона!!!

Колеги от известно време както си карам и ми светва лампата на инжекциона. По някога сама изгасва , понякога не , но щом я загася и запаля и повече не свети. Няма никаква разлика във вървежа , разхода или каквото и да е било там. Някой да е срещал такъв проблем??? И другото , като я паркирам малко наклонена на ляво , с 10-15 литра бензин вътре и после не мога да я запаля трябва да я избутвам на равно за да запали. Знам че от помпата нещо ... ама преди никога не ми е правила така!!!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

здравей колега , това може да ти го прави от няколко неща с който аз се сблъсках ,ламбда температурен датчик ,като ако не си сменял датчика го направи сигурен съм че ще усетиш разлика и то голяма !
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

за бензина е нормално и моята така прави като е малко бензина отива в единия край и помпата не може да засмуче бенз

Comment

Каде се намира този датчик ?
        А за бензина , съгласен съм да го прави с 1-2 литра ама 10-15 литра да има вътре дали е нормално да го прави?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

атчика се намира като застанеш на колата отпред в дясно до инжектора с два кабела

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Каде се намира този датчик ?
            А за бензина , съгласен съм да го прави с 1-2 литра ама 10-15 литра да има вътре дали е нормално да го прави?
            Не е разбира се. Та 10-15л. е количество, колкото стрелката да е на 1-вата чертичка някъде.
            Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 23:58.
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
              Не е разбира се. Та 10-15л. е количество, колкото стрелката да е на 1-вата чертичка някъде.
              Да, и аз това се чудя какво й става , скоро ще си прееба бендикса с това каране на стартер

Comment

Начи на мен този филм се получава при 4-5 литра гориво ,а за инжекционната лампа мен ми изгоря датчика на коляновия вал сменихме го и сега лампата ми... полудя пуска се когато си иска и си спира а преди колата ми спираше в движение докато съвсем не замря и като смених датчика сега лампата не ми прави впечатление като говорим за лампи на Еърбега и тя си се шегува с мен когато иска пуска се спира като направя рестарт на компа се оправя зааа....ден два и същата ралта
                ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                Nissan Qashqai 2,0 140hp
                Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
                X